LEUKE DINGEN OM TE DOEN INDE BUURT VAN 

La Carihuela

ACTIVITEITEN IN DE BUURT VAN LA CARIHUELA

Er zijn zoveel mooie en leuke dingen om te doen in de buurt van la Carihuela. Niet alleen het strand of de winkeltjes zijn leuk, maar er is zoveel meer te beleven in de omgeving.

Hieronder vind je een aantal leuke opties, hopelijk zit er iets voor je bij. Mocht je iets missen of echt een goede aanrader hebben, laat het dan weten via de mail dan kunnen we dit altijd aanvullen en andere hiervan op de hoogte stellen, zodat zij hier ook van kunnen genieten. Samen maken we er iets moois van!


Paard en flamenco show in Málaga

Club Hípico El Ranchito heeft voor u een ongewone show, gebaseerd op ritme en discipline, muziek en schoonheid: “Ritmo a Caballo”. Het ticket is inclusief een gratis bezoek aan de stallen voor de show. De ingang van het evenement zonder vooraf geregelde zitplaatsen en ook een parkeerplaats. De plaats is precies in de op Google aangegeven baan, wees er op tijd voor de show.

Fietsen langs de kust van Malaga – stranden, visserswijken en meer

Fietsen langs de kust van Malaga is één van de leukste én makkelijkste uitstapjes buiten het centrum van de stad. Wanneer je een paar dagen in Málaga bent is dit een activiteit om hoog op je ‘to do’ lijstje te zetten.

We delen hier onze favoriete fietsroute in Málaga langs de stranden naar de visserswijken. Grotendeels autovrij en vrijwel altijd met zicht op zee. Veel mensen hebben al genoten van deze route naar de oostkant van Málaga. Lees snel verder en ontdek hoe je op de fietsook buiten het centrum veel kunt zien.

Málaga stadswandeling met Nederlandstalige gids, uniek!

Ontdek tijdens een wandeling met een Nederlandstalige gids het oude centrum van Málaga. In 2 uur tijd zie je de hoogtepunten en beleef je de unieke sfeer van de stad Málaga. Een gevarieerde wandeling vol met cultuur en leuke tips. Allemaal in het Nederlands met onze enthousiaste gids Ilse!

Tijdens deze exclusieve rondleiding van 2 uur heb je echt een eigen privé gids. Uitermate geschikt voor groepen.

Málaga Street Art Tour – met Nederlandstalige gids!

De street art tour door Málaga is uniek. Het is de enige rondleiding die deze kant van de stad laat zien. En dan ook nog helemaal in het Nederlands. Een rondleiding die voor iedereen geschikt is. Je kunt kinderen zeker meenemen tijdens deze ‘hippe’ tour, het blijken vaak de meest enthousiaste deelnemers.

Chamber of Secrets

Geniet drie uur van een gezinsvriendelijke mix van komedie, zang, magie, gedachtenlezen en poppenspel en illusie terwijl je geniet van een drankje. De show is rond 23.00 uur afgelopen.

Chamber of Secrets Torremolinos, Avenida Carlota Alessandri 136-140

Parque La Bateria

Het Parque La Bateria is het grootste groengebied in Torremolinos, met een oppervlakte van ongeveer 74.000 vierkante meter. Het trekt meer dan 500.000 bezoekers per jaar.

Het park dankt zijn naam aan de turbulente geschiedenis van de stad. De heuvel, waarop het park ligt, biedt een fantastisch uitkijkpunt van de kust. Tijdens de Moorse tijd (pre-8e eeuw) werden uitkijktorens en een fort gebouwd om het gebied rond Playa de la Carihuela te verdedigen tegen plunderende piraten.

Tour naar Frigiliana en Nerja

Suikerklontjeshuizen, Moorse forten en de Middellandse Zeekust wachten op je tijdens deze tour van een halve dag naar Frigiliana en Nerja. Begin met een pick-up van Costa del Sol en reis vervolgens met een bus met airconditioning naar het dorp Frigiliana. Dwaal door smalle straatjes vol knusse huizen, geniet van een rondleiding door het Moorse bolwerk van het dorp en loop langs de promenade langs de klif. Ga dan verder naar het nabijgelegen Nerja, ooit een slaperig vissersdorpje.

Ontdek Málaga

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Málaga in slechts een paar uur op deze meeslepende wandeltocht door de stad. Begin de tour op het centraal gelegen Plaza de la Merced en verken de kathedraal van Málaga, bijgenaamd ‘La Manquita’ vanwege de ontbrekende toren. U maakt kennis met het oude verleden van de stad wanneer u een bezoek brengt aan het Romeinse theater, en u gaat naar het Alcazaba op de heuvel, waar u een onovertroffen panoramisch uitzicht heeft.

Sealife Benalmádena

Reis terug in de tijd en ontdek een grote verscheidenheid aan haaien, onze levende nakomelingen uit het Juratijdperk. Loop onder het geraamte van een Plesiosaurus door en kom meer te weten over het eerste Jura-fossiel dat gevonden werd in Spanje. Stap onder de golven in SEA LIFE Benalmádena en kom dichter dan ooit tevoren bij de wezens en kenmerken van de oceanen in de wereld. Loop langs de interactieve zone, waar u door middel van technologie zult ontdekken hoe het voelt om een zeester, heremietkreeft en andere wezens die in de interactieve Rockpool Experience leven.

Rondleiding Ronda Village

Verken het mooie dorp Ronda tijdens een dagtour vanuit de Costa del Sol. Zie onder andere de Almocabar-poort, de kerk van de Heilige Geest en de kerk van Santa Maria la Mayor. Bezoek op eigen gelegenheid de arena van Maestranza, een van de oudste in Spanje en wordt beschouwd als de bakermat van het traditionele stierenvechten. De thuisbasis van de beroemde stierenvechtstijl van Goyesca, geniet van een bezoek aan het museum en bekijk de typische kleding.

Nederlandse radiozenders

Costa Hit Radio

Bij Costa Hit Radio hoor je non-stop, 24 uur per dag, 7 dagen per week de grootste hits van Pop, Oldies, Nederlandstalig, Soul, 80’s Classics t/m Easy Listening.

Een kleine uitzondering op het format zijn de gepresenteerde programma’s op vrijdag en zaterdag van 10.00 – 11.00 en van 17.00 – 18.00.

Costa Hit Radio is ontstaan door passie voor muziek en ruim 40 jaar ervaring in het maken van radio voor alle doelgroepen.

Casa Carihuela

Zoekt u nog een mooi appartement of studio?

Carihuela Park 301

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

6 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 102 per dag

Studio Fernando 2

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

3 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 79 per dag

Studio Fernando 1

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

3 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 67 per dag

Casa Carlota

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 81 per dag

Casa Arena

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 79 per dag

Casa Nobel

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

2 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 108 per dag

Edificio Don Cristobal

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 99 per dag

Studio 305 Carihuela Park

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

4 personen

0 slaapkamers

1 badkamer

€ 113 per dag

Studio 706 Carihuela Park

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

2 personen

0 slaapkamers

1 badkamer

€ 102 per dag

Carihuela Park 005

La Carihuela, Torremolinos, Spanje

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 132 per dag